Hulp gezocht bij filmproject 'A Helping Hand'

Tuesday March 31, 15

Hulp gezocht bij filmproject 'A Helping Hand'

Hallo iedereen,
ik zoek per direct hulp bij een cool filmproject. Hieronder de advertentie. Groeten Lucky!

Gezocht:
Enthousiaste filmproducer/fixer voor klein maar serieus project: de korte film ‘A Helping Hand’, onderdeel van internationaal filmproject ‘One Two’.

Wanneer:
Komende maand. Twee draaidagen in de week van 27 april (nader te bepalen).

Waarvoor:
Internationaal filmproject ‘One Two’ (Julien Colardelle & Nat Jenkins, UK/France, 2015) bestaat uit een serie korte films over het muzikantenleven buiten het podium, geschoten op verschillende lokaties. In Amsterdam wordt ‘A Helping Hand’ gefilmd, een 6 minuten durend filmpje over een vermoeide electro-muzikant die wordt ontvangen door een maffe Nederlandse geluidstechnicus.

Wat:
We zoeken een enthousiast iemand die deze maand (en evt. tijdens filmdagen) kan helpen met het vinden van enkele lokaties, props, figuranten, camerahuur etc. etc.
Script, acteurs en kleine filmploeg olv. regisseur zijn reeds aanwezig.
Ervaring is een pré, maar geen vereiste. Het gaat om een no-budget project; alleen onkosten worden vergoed. We zoeken dus vooral iemand die dit wil doen uit liefde voor film, om ervaring op te doen in de (internationale) filmwereld en om de gezelligheid.
Ik (Lucky Fonz III) ben nauw betrokken bij ‘A Helping Hand’, net als andere muzikanten met de andere korte films van ‘One Two’ (oa. The Kooks en Mick Jones van The Clash).

Contact:
Voor interesse en/of vragen, mail dan zo spoedig mogelijk mijn manager Jeroen Blokker (management@luckyfonziii.com)

Speciale show Lucky Fonz III zondagmiddag 19 maart in De Roode Bioscoop, Amsterdam.

Tuesday March 24, 15

Speciale show Lucky Fonz III zondagmiddag 19 maart in De Roode Bioscoop, Amsterdam.

Hallo iedereen! Ik speel binnenkort weer eens mijn liedjes in AMSTERDAM, en wel in de prachtige Roode Bioscoop op het Haarlemmerplein, zondagmiddag 29 maart om 16u. Het wordt een duo-show met de legendarische Vlaamse zanger Jan de Smet (De Nieuwe Snaar). Iedereen is welkom, ook je oma!
Groeten van Lucky
Info & tickets HIER

Mooie recensies voor theatershow van Lucky Fonz III 'Neurose, geur & maneschijn'

Wednesday November 05, 14

Mooie recensies voor theatershow van Lucky Fonz III 'Neurose, geur & maneschijn'

Hallo iedereen!
Jacques D’Ancona schreef een mooie recensie voor mijn theatershow ‘Neurose, geur & maneschijn’, zie foto! Ook het theaterblog Zwart Goud gaf een mooi verslag, via DEZE LINK te lezen.
Alle overige data zijn HIER te vinden. Tot snel hopelijk! Liefs Lucky

Nieuw liedje

Wednesday September 10, 14

Nieuw liedje "ZEILMEISJE" met live-clipje + ticketverkoop nieuwe show "NEUROSE, GEUR & MANESCHIJN" gestart

Hallo iedereen!
Ik heb een nieuw liedje: ‘Zeilmeisje’. Een live-versie is op youtube hier te bekijken.
En alle tickets en data voor mn nieuwe theatershow ‘Neurose, geur & maneschijn’ zijn hier te vinden
Liefs Lucky!

NEUROSE, GEUR & MANESCHIJN: Lucky's nieuwe show!

Tuesday September 02, 14

NEUROSE, GEUR & MANESCHIJN: Lucky's nieuwe show!

NEUROSE, GEUR & MANESCHIJN: zo heet de nieuwe show waar ik de afgelopen maanden aan heb gewerkt. Het is een bijzonder verhaal geworden met allemaal nieuwe Nederlandstalige liedjes, teksten en grappen. Ik ga ermee door heel Nederland.
Zoals altijd is iedereen welkom. Ik hoop jullie in de theaters te zien dit najaar.
Liefs Lucky!
Alle data zijn hier te vinden

Voor meer info, bij deze de tekst uit het persbericht over de theatertour:
Lucky Fonz III gaat deze herfst op tournee langs 35 theaters met zijn eerste theatershow ‘Neurose, geur & maneschijn’. Vanaf oktober reist hij door heel Nederland, waarbij de singer-songwriter onder andere de Kleine Komedie(Amsterdam), de Oosterpoort (Groningen), de Vereeniging (Nijmegen) en Theater aan het Vrijthof (Maastricht) aandoet.

Als je aan Lucky Fonz III denkt, denk je aan de eigenzinnige troubadour. Je denkt wellicht aan zijn Nederlandstalige hits, zoals ‘Ik heb een meisje’ en ‘Jongens’, of de geraffineerde songs van zijn laatste album ‘All Of Amsterdam’. Velen zullen hem kennen door zijn regelmatige bijdragen aan tv-programma’s als De Wereld Draait Door en De Slimste Mens.

Nederlands meest veelzijdige singer-songwriter maakt nu een nieuwe stap in zijn bijzondere carrière. Lucky Fonz III gaat de theaters in met zijn eerste cabaretshow vol nieuwe en oude Nederlandstalige liedjes en conferences. Het idee van de ingetogen, sombere singer-songwriter is allesbehalve van toepassing op Lucky Fonz III. Met zijn humor, charisma en zijn unieke vermogen om te prikkelen en te ontroeren is het nu tijd voor zijn nieuwe onemanshow.

In ‘Neurose, geur & maneschijn’ neemt Lucky het publiek mee langs zeilmeisjes en stiltecoupés in een soms hilarisch, soms ontroerend verhaal over zingeving, mislukken en opkrabbelen.

Techniek: Frits Veenstra / Regie: Wilhelmer van Efferink / Foto: Atlynn Vrolijk.